BATERII APA SI SISTEME DE DUS

PRODUCTIE 100% ITALIA

Producator: F.lli Frattini

Baterii apa si sisteme de dus de calitate superioara, productie Italia.

F.lli Frattini este un producator italian de top al bateriilor sanitare, care acorda o atentie deosebita calitatii folosind doar materiale de provenienta 100% Italia.

F.lli Frattini este singurul producator de baterii care ofera piese de schimb si service pe toata durata de viata a produsului achizitionat.

________________________________________________

Bateriile si sistemele de dus produse sub marca F.lli Frattini sunt confectionate din otel (metal recunoscut pentru duritatea sa), acoperit cu mai multe straturi generoase de crom, aplicate printr-o metoda secreta, care garanteaza rezistenta acestora in timp. 

Suprafata tuturor bateriilor marca F.lli Frattini are o stralucire aparte si este supusa unui tratament special de auto-igienizare care are rolul de a respinge aderenta petelor de orice fel (mai ales a celor de calcar si sapun).

Curatarea acestora se face doar cu o carpa moale (nu se folosesc detergenti abrazivi sau agresivi deoarece vor distruge luciul de pe suprafata!).

Toate dusurile marca F.lli Frattini sunt dotate cu filtru anti-calcar.

________________________________________________

FRATELLI FRATTINI PHILOSOPHY:

O baterie trebuie sa aiba o durata mare de viata si trebuie sa fie protagonista unei actiuni naturale, zi de zi.

Designul deosebit al unei baterii de apa are rolul de a  innobila spatiul in care se afla, si din aceste motive produsele marca Fratelli Frattini au fost create datorita fanteziei designerilor si experienta inginerilor, astfel incat baia sau bucatarie sa devina incaperi unde functionalitatea si esteticul sa se ”joace” impreuna.

Evolutia de la an la an a calitatii si a designului sunt valorile principale care au atestat si atesta in continuare succesul companiei, iar urmarirea constanta a tendintelor pietei si fiabilitatea tot mai ridicata a produselor a dus la multumirea si castigarea increderii milioanelor de clientilor finali din intreaga lume.

 F.lli Frattini se afla intr-o continua cercetare cu scopul de a gasi noi materiale si noi forme, elemente esentiale in crearea unor produse puternice, originale, de lunga durata.

________________________________________________