Cum comand on-line?

Home / TERMENI SI CONDITII / Cum comand on-line?

COMENZI ON-LINE

TERMENI SI CONDITII:

BLISS ART nu este un magazin on-line, dar daca nu ai posibilitatea sa ne vizitezi la showroom si iti doresti foarte mult achizitionarea unui produs de la noi, poti sa lansezi o comanda prin formularul de comanda de mai jos:

In acest caz, conditiile sunt urmatoarele:

 1. Cumparatorul selecteaza si completeaza formularul de contact potrivit (PERSOANA FIZICA sau PERSOANA JURIDICA, in functie de cum doreste sa fie emisa factura fiscala);
 2. In urma completarii formularului, Cumparatorul va primi la adresa de email indicata o factura fiscala de avans care cuprinde valoarea totala a comenzii;
 3. Comanda se va lansa catre producator numai in urma confirmarii platii (Cumparatorul va trimite o copie a viramentului bancar la adresa de email: contact@bliss-art.ro); Factura fiscala de avans se emite cu o scadenta de 5 zile calendaristice. Daca plata nu s-a efectuat in acest termen, comanda se va anula;
 4. Produsul / produsele se livreaza prin Fan Curier la adresa indicata, in termenul specificat pe site, iar plata transportului cade in sarcina Cumparatorului; Costul transportului difera in functie de: distanta, greutate, volum si poate fi aflat doar in momentul intocmirii online a AWB-ului.
 5. Comanda este insotita de o factura fiscala finala, detaliata, care cuprinde stornarea avansului incasat;

NU TRIMITEM COMENZI CU PLATA RAMBURS!

ATENTIE!

Comenzile on-line se fac pe raspunderea Cumparatorului.  Recomandam vizualizarea produselor la showroom inainte de a fi comandate!

www.bliss-art.ro nu intra sub incidenta Legii nr. 365 / 2002, privind Comertul Electronic.

___________________________________

POLITICA DE RETUR:

Un produs poate fi returnat numai daca nu corespunde comenzii lansate de catre Cumparator. In astfel de caz, acesta va fi inlocuit.

Toate produsele comercializate de BLISS ART sunt comenzi speciale si nu pot fi returnate fara un motiv bine intemeiat cum ar fi: defect de fabricatie sau cod gresit.

Nu ne asumam eventuale defecte ale produselor datorate transportului prin curier!

PERSOANA FIZICA

DATE DE FACTURARE
 1. ADRESA DE LIVRARE:
 2. Judet: * Localitate: *
 3. COMANDA TA
 4. Iti multumim pentru incredere! Impreuna, amenajam inteligent.

PERSOANA JURIDICA

DATE DE FACTURARE
 1. ADRESA DE LIVRARE:
 2. Judet: * Localitate: *
 3. COMANDA TA
 4. Iti multumim pentru incredere! Impreuna, amenajam inteligent.

DESPRE STOCURI:

TOATE PRODUSELE VIN DOAR PE COMANDA SPECIALA

La BLISS ART gasesti o gama foarte variata de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare, de aceea, fiecare comanda in parte este tratata cu deosebita atentie si se lanseaza direct catre producator. Ceea ce inseamna ca tu vei achizitiona produse noi, din acelasi lot, fara diferente de nuanta sau calibru, care nu au fost stocate si manipulate de nenumarate ori, lucru care le garanteaza si calitatea, mai ales ca anumite articole necesita conditii de depozitare impuse de catre producatori (anumiti indici de umiditate, lumina, temperatura, etc.)

Ultimele 9 comentarii
 • Daniela - Targoviste

  Eu am avut incredere sa comand on-line si sa platesc 100% in avans cateva role de tapet, iar totul a decurs ireprosabil! Comanda a sosit intacta, in termenul stabilit, insotita de factura.
  Oamenii de le BLISS sunt de incredere, mai ales ca te si ajuta sa iti calculezi necesarul de materiale astfel incat sa nu comanzi aiurea. Habar nu aveam cum se calculeaza tapetul dar cineva de acolo m-a ajutat prim email (le-am dat dimensinile peretilor) si a venit la fix!

 • Mihai

  firma serioasa, care iti trimite comanda in termenul promis, intacta. am comandat tapet, arata exact ca in pozele de pe site. nu mi-a fost frica sa platesc anticipat.

 • Mariana

  Si eu am comandat mozaic, sunt din Satu Mare, am platit in avans si comanda a venit in termenul pe care mi l-au dat.

 • Cristi

  Chiar daca platesti in avans comanda iti vine direct de la fabrica si ai siguranta ca produsele sunt dintr-un singur lot. Se merita!
  #multumesc #blissart #calitate #profesionalism

 • Diana Mihalache

  Am primit mocheta! 🙂 Este superba, este pufoasa, este minunata! Am comandat-o online, am platit in avans, a ajuns in termen, fara probleme!
  Multumesc din suflet! Voi reveni! 😀

 • Viorel

  Comanda primita in termenul dat! Multumesc!!!

 • Mihaela

  Astazi am primit a doua comanda lansata online aici si a sosit ca si prima in termenul transmis bine ambalata si intacta. O sa mai am nevoie si de plinte cam in 3 sapt sper sa fie la fel de ok!

 • ADY

  De incredere, foarte seriosi!

 • VIO

  COMANDAT, PLATIT, PRIMIT! FARA PROBLEME, FARA STRES!

Parerea ta este importanta!

Cum se instaleaza gazonul sintetic.Mozaic maro din marmura si sticla. Mozaic pentru baie. Mozaic pentru bucatarie. Mozaic de lux.