Mobila din lemn masiv pentru baie gama WOOD-E

Home / MOBILIER DE LUX PENTRU BAIE / Mobila din lemn masiv pentru baie gama WOOD-E

 Mobilier din lemn

masiv

prelucrat manual

pentru baie

Gama: WOOD-E

Producator: REGIA

Tara de productie: Italia

Mobilier de lux pentru baie productie REGIA Italia

DESIGNER: BRUNA RAPISARDA

 

Designer Bruna Rapisarda

 

Gama de mobilier din lemn pentru baie WOOD-E s-a nascut din ideea de a aduce in actualitate lemnul natural, in forma pura in care se gaseste, prin prezentarea caracteristicilor si unicitatea naturala ale acestui material.

S-a dorit ca fiecare piesa sa fie unica, prelucrata de mana unui tamplar, exact asa cum se proceda in vechile ateliere de prelucrare a lemnului.

 Vizita designerului Bruna Rapisarda intr-un atelier autentic a fost punctul de plecare si inspiratia pentru aceasta gama unica. De aici a venit si ideea de a aplica mici compartimente ”secrete” in structura lemnului, pentru a recrea vechiul concept de “secret”, cu o tenta moderna. Acestea, pe langa utilitatea pe care o au – deoarece ofera posibilitatea depozitarii deferitelor lucruri – au un aspect estetic deosebit, prin capacele din otel, care au doua tipuri de finisaje: super lucios (aplicat printr-o tehnica laser), creandu-se un contrast interesant cu lemnul natural  si antichizat.

MATERIE PRIMA: LEMN AUTENTIC DE STEJAR – mobilierul WOOD-E se obtine exclusiv prin taierea direct din trunchiul copacului, fara a se adauga alte materiale. Este usor de recunoscut datorita structurii sale, care trebuie sa fie la fel pe ambele parti ale placii, iar taierea pe orizontala trebuie sa urmeze cercurile trunchiului.
De secole, mobilier a fost facut exclusiv din lemn. Lemnul este un material viu, usor de prelucrat, splendid. Caldura pe care o aduce in casa o piesa de mobilier realizata din lemn natural este incomparabila cu efectul pieselor
realizate din alte materiale.

CURATAREA: Lemnul este un material natural si trebuie sa fie tratat cu mare grija si atentie. Curatati suprafetele utilizand doar o carpa umeda din microfibra sau din panza fina de bumbac. Nu folositi detergenti care contin acid, alcool sau
substante abrazive agresive. Chiar si unele produse din comert dedicate ingrijirii lemnului pot crea pete imposibil de indepartat.

INTRETINEREA: Ca orice material viu, lemnul este sensibil la schimbarile bruste de temperatura si umiditate, factori care pot care poate provoca ”miscari” (mici cresteri sau descresteri in volum). Pentru a mentine frumusetea naturala a lemnului cat mai mult timp posibil, este important sa nu-l expuneti la variatii de temperatura puternice cum ar fi asezarea de obiecte fierbinti pe suprafata sau expunerea la lumina directa si continua a soarelui sau la surse de caldura.

DIMENSIUNILE SUNT PERSONALIZABILE.

PENTRU MAI MULTE DETALII, TE INVITAM SA VIZUALIZEZI CATALOGUL GAMEI ”WOOD-E”:

ACESTE PRODUSE SE ADUC PE COMANDA SPECIALA

Termen: 4 – 6 saptamani (in functie de durata productiei).

Pentru cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos:

(pretul se calculeaza de catre producator, in functie de dimensiunea si complexitatea piesei de mobilier – te rugam sa ne comunici aceste detalii).

 

Nume: *

Adresa de email: *

Telefon: *

Oras:*

Mesaj:

Denumire gama (in titlul paginii) & cod/denumire produs:*
ATENTIE! Nu putem raspunde cererilor in care nu s-a specificat clar denumirea gamei si denumirea / codul (dupa caz) produsului solicitat. Multumim.

DIN ACEEASI CATEGORIE:

PAREREA TA ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI!

Tapet superlavabil gama ANGELICA, productie PARATO Italia.Gresie Calitatea A portelanata in masa gama Natural Slate. Decoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini Realizare site Pagini web