Mobilier si obiecte sanitare pentru baie gama VINTAGE

Home / MOBILIER DE LUX PENTRU BAIE / Mobilier si obiecte sanitare pentru baie gama VINTAGE

Mobilier

si

obiecte sanitare

de lux

pentru baie

Gama: VINTAGE

Producator: REGIA

Tara de productie: ITALIA

Mobilier de lux pentru baie productie REGIA Italia

DESIGNER: BRUNA RAPISARDA

Designer Bruna Rapisarda

Colectia VINTAGE reprezinta o intoarcere la moda a tendintelor retro si este caracterizata de piese unice de mobilier.

Aceasta creatie a designerului Bruna Rapisarda este rezultatul combinarii stilului de mobilier din anii 1930, ’40, ’50, ’60 si ’70. Cu aceasta noua colectie Regia intentioneaza sa foloseasca forme si culori care ies din tiparul modei contemporane si sa creeze o baie care aminteste de anumite tendinte specifice ale epocii trecute si care poate, in acelasi timp, infatisa moda viitorului. VINTAGE este o serie completa care cuprinde mobilier de baie, lavoare, cazi de baie, vase de toaleta si de bideu, oglinzi si accesorii.

LAVOARUL:

Punctul de plecare al intreaga colectii este lavoarul din ceramica alba, care se distinge printr-o linie dreptunghiulara, usor conica, o forma unica, gasita in toate celelalte articole din gama.

Disponibile in versiunile pentru podea si suspendate (montate pe perete), lavoarele sunt disponibile in doua dimensiuni: 74 cm si 100 cm, cu picior sau pe structura metalica, cromata, extrem de practica deoarece este prevazuta cu bara pentru prosop.

CADA:

In ceea ce priveste cada, aceasta este produsa din livintech®: un material special, intr-o formula noua, brevetat si folosit doar de REGIA, care este conceput pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate, tehnologie si protectie a mediului inconjurator.

Livintech® este un material extrem de dur, complet non-toxic, ignifug, hipoalergenic si eco-compatibil, deoarece acesta poate fi reciclat in intregime.

Cada este disponibila in intregime alba sau in varianta de contrast cromatic extrem de interesant: alb pe interior si negru la exterior.

Acesta poate fi free-standing (de podea) sau pe picioare de otel stralucitor

MOBILIERUL:

Mobilierul care completeaza articolele sanitare este prelucrat din MDF, cu suprafata lucioasa, special tratata pentru a avea rezistenta ridicata la umiditate, iar panourile frontale ale usilor si sertarelor sunt acoperite cu sticla picatata. Manerele se gasesc in mai multe variante (vezi catalog) si pot fi decorate, la cerere, cu cristale Swarovski.

Mobilierul pentru baie VINTAGE prezinta culori puternice, cum ar fi rosu, gri si negru combinat cu alb, iar oglinzile pretioase, cu decoratiuni liniare in jurul cadrului, evoca atmosfera unor filme de Hollywood din anii 1940.

Fiecare piesa de mobilier este prelucrata manual.

PENTRU MAI MULTE DETALII, TE INVITAM SA VIZUALIZEZI CATALOGUL GENERAL ”REGIA”:

Mobilier si obiecte sanitare de lux pentru baie. 
Catalog general mobilier si lavoare de lux pentru baie productie REGIA Italia

ACESTE PRODUSE SE ADUC PE COMANDA SPECIALA

Termen: 4 – 6 saptamani (in functie de durata productiei).
Pentru cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos:

Nume: *

Adresa de email: *

Telefon: *

Oras:*

Mesaj:

Denumire gama (in titlul paginii) & cod/denumire produs:*
ATENTIE! Nu putem raspunde cererilor in care nu s-a specificat clar denumirea gamei si denumirea / codul (dupa caz) produsului solicitat. Multumim.

DIN ACEEASI CATEGORIE:
Showing 2 comments
 • Mihaela Arhire

  Ma intereseaza lavoarul, care ar fi pretul?

  • Bliss Art

   Buna ziua,
   Pentru oferte de pret, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@bliss-art.ro, prin formularul de contact sau la numarul de telefon: 021.313.01.32
   Va multumim!

PAREREA TA ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI!

Mocheta pufoasa, 19,5 mm grosime, pentru dormitor si living, gama SECRET, productie Belgia.Beton termopresat decorativ pentru placari murale THERMOSTONE. Decoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini Realizare site Pagini web