Tapet lavabil pentru copii gama CIAO BIMBI

Home / CAMERA COPILULUI / Tapet lavabil pentru copii gama CIAO BIMBI

Tapet din vinil

superlavabil

pentru copii

Gama: CIAO BIMBI

Producator: PARATO

Tara de productie: ITALIA

Tapet

DESIGNER: CRISTIANA MASI

Cristiana Masi

O colectie de tapet pentru copii care a fost creata pentru a-i duce pe cei mici intr-o lume de basm, unde fiecare desen se transforma intr-o noua poveste. Ei pot fi inconjurati de casute in padure unde traiesc ursuleti de plus, ferme cu animale jucause, castele fermecate cu zane si printese, sau corabii cu pirati aflati in cautarea de comori ascunse.

Prin gama de tapet CIAO BIMBI,  fiecare camera de copil se poate transforma intr-un loc magic unde princhidelul se poate juca cu imaginatia.

TAPET:

Dimensiune rola: 10,05 x 0,53 m

ACESTE PRODUSE SE ADUC PE COMANDA SPECIALA

Termen: 2-3 saptamani (in functie de disponibilitatea pe stocul producatorului)
Pentru cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin formularul de mai jos:

Nume: *

Adresa de email: *

Telefon: *

Oras:*

Mesaj:

Denumire gama (in titlul paginii) & cod/denumire produs:*
ATENTIE! Nu putem raspunde cererilor in care nu s-a specificat clar denumirea gamei si denumirea / codul (dupa caz) produsului solicitat. Multumim.

Related Posts
Showing 3 comments
 • Ionut

  Frumos, de foarte buna calitate, se curata usor! Montaj excelent, facut de o echipa recomandata de Bliss Art. Sunt super multumit, RECOMAND!
  BLISS ART- o fetita este acum fericit, pentru ca are o camera frumoasa, amenajat de voi! Va multumim, sunteti tare simpatici!

 • Andreea Dumitrescu

  Dintre toate cataloagele de tapet de la BLISS ART, fie’mea a ales CIAO BIMBI, puteam sa o contrazicem? :))) E foarte bun tapetul. Recomand!

 • Mirela Zarnescu

  Foarte frumos si foarte bun tapetul. Comanda noastra s-a onorat prompt si corect! Felicitari si multumiri pentru Bliss Art.

PAREREA TA ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI!

Aplica LED pentru camera copilului EGLO.Mocheta pufoasa, 19,5 mm grosime, pentru dormitor si living, gama SECRET, productie Belgia. Decoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini