Despre mobila cu riflaj

Home / SFATURI UTILE, IDEI DE AMENAJARE / Despre mobila cu riflaj

      Decoratiunile de tip riflaj sunt in prezent in mare voga, iar cererea pentru acestea este din ce in ce mai mare. Datorita efectului deosebit si multitudinea de variante in care pot fi inserate in orice amenajare interioara, riflajele au devenit unul din principalele elemente in decorarea interioara.

Mobila cu riflaj

   Trendul a pornit cu riflajele din lemn instalate pe perete sau tavan, unele simple, altele cu insertii de banda LED pentru crearea unei atmosfere super moderna, insa, in timp, datorita unor designeri talentati, iata ca riflajul decorativ a inceput sa fie inserat si in piesele de mobilier iar rezultatele pot fi de-a dreptul spectaculoase.

mobila dormitor cu riflaj

 

  Piesele de mobila cu riflaj care au dat startul acestui trend au fost cuierele pentru zona de intrare, apoi, usor-usor, au aparut diverse alte variante: dressing-uri, mobilier de living, bucatarie sau baie.

   Una din cele mai cerute piese in ultimul timp este dressing-ul construit pe intreaga suprafata a peretelui, decorat in intregime cu riflaj, cu usa ascunsa, care creaza iluzia de perete.

mobila cu riflaj

 

   Datorita faptului ca riflajele din lemn prezinta costuri ridicate, pe piata au aparut si alte variante, mai economice, usor de montat si de intretinut.

  •    Asa cum am scris in acest articol, una din variantele cele mai simple o reprezinta riflajele realizate din anumite modele de profile Orac. Acestea se pot lipi cu adeziv special pe orice tip de suprafata, inclusiv pe mobila, au rezistenta ridicata la socuri mecanice si umiditate si pot fi vopsite cu orice tip de vopsea. 
  •    O alta varianta economica o reprezinta riflajele realizate din PAL si cantuite cu cant ABS. Variantele de culori sunt multiple, iar canturile de tip ABS ofera si ele rezistenta ridicata la umiditate si socuri, astfel putandu-se realiza piese de mobilier decorate cu riflaj pentru baie sau bucatarie.

mobila decorata cu riflaj

 

   Desigur, pentru un plus de efect si eleganta, si riflajele aplicate pe piese de mobila pot fi decorate cu banda LED, iar modalitatile de inserare a acesteia sunt multiple, nu ne trebuie decat multa imaginatie, sau un designer talentat.

 Realizam mobilier pe comanda de cea mai buna calitate, asadar, daca va doriti o amenajare de calitate, chiar de la A la Z, va asteptam, cu drag, sa ne contactati. 

Ce oferim?

  • consultanta de specialitate;
  • transport si montaj;
  • 5 ani garantie la mobilier;

________________________

Observatii:

  • nu preluam comenzi doar pentru usi pentru mobilier existent, usi de camera, de debara, etc.
  • datorita numarului mare de comenzi aflate in curs, nu putem prelua comenzi mici cum ar fi: un dulap, o biblioteca, etc
  • ne adresam in special clientilor care doresc mobilier personalizat pentru toata casa;
  • comanda minima este mobilier bucatarie;
  • ne adresam doar zonelor Bucuresti – Ilfov;
  • pentru alte zone, proiectele sunt discutabile in functie de marimea acestora;

Pentru inspiratie, va prezentam mai jos cateva modele de mobila cu riflaj (sursa: Pinterest).

Spor la amenajat! 🙂

Din aceeasi categorie:
Comentarii
  • Ionela Andronescu

    Mobila cu riflaj este la moda acum, o ador. Ce bine ca v-am gasit! 😀

Parerea ta este importanta!

Deschide WhatsApp
1
Informatii & comenzi
Buna ziua. Va putem ajuta?