Amenajare cu gazon sintetic – top 10 avantaje

Home / GAZON SINTETIC / Amenajare cu gazon sintetic – top 10 avantaje

Top 10 motive pentru care sa alegi

gazon sintetic in amenajare exterioara

gazon,sintetic,amenajare,curte,

1 – Potrivit pentru orice anotimp

Gazonul sintetic poate fi folosit in orice anotimp, de exemplu, terenurile de sport pot fi practicabile chiar si pe timpul iernii.

avantaje,amenajare,gazon,artificial,

2 – Zero costuri de intretinere

Inafara de o curatare periodica, gazonul artificial nu necesita niciun fel de intretinere, spre deosebire de cel natural care trebuie fertilizat, tuns, irigat.

amenajare,gazon,sintetic,

3 – Rezistenta in timp

Principala materie prima a gazonului artificial este polietilena. Produsele din polietilena nu sunt doar moi si cu aspect natural, dar au si o rezistenta buna la uzura si trafic intens. Pentru cluburile sportive, terenurile de sport amenajate cu gazon sintetic sunt foarte potrivite pentru antrenamentele intense zilnice.

iarba,artificial,gazon,curte,amenajare,

4 – Verde tot timpul anului

Iarba naturala intra in repaus pe timpul iernii si devine maro, cu aspect uscat, inestetic. Gazonul sintetic isi metine aceeasi culoare pe tot parcursul anului, iar indiferent de anotimp va poate incanta cu o oaza de verdeata. Gazonul artificial pe care il comercializam prezinta rezistenta la actiunea razelor UV, astfel incat, chiar daca este instalat intr-un loc unde soarele este puternic, culoarea nu se va estompe si nu se va decolora, pastrandu-si timp de ani culoarea verde, vibranta.

adeziv lipire gazon sintetic kerakoll

5 – Montaj simplu si economic

Gazonul sintetic se monteaza foarte usor, asezandu-se pur si simplu pe o suprafata cat mai dreapta, fara denivelari. Acolo unde este nevoie de imbinarea mai multor fasii de gazon, acestea se fixeaza intre ele prin lipire una de alta cu adeziv special.

amenajare,gazon,curte,

6 – Adio noroi!

Gazonul artificial va fi intodeauna o varianta excelenta daca iti doresti o pardoseala exterioara curata, lipsita de noroi. Se poate calca pe el chiar si in zilele ploioase fara grija murdariei pe incaltaminte sau pe labutele animalelor. Deasemenea, sportul se poate practica in siguranta pe un teren acoperit cu gazon artificial in astfel de zile capricioase.

amenajare,curte,gazon,artificial,

7 – Prietenos cu mediul

Deoarece nu sunt necesare ingrasaminte sau pesticide pentru gazonul artificial, asa cum este necesar in cazul gazonului natural, poluarea mediului cauzata de substante chimice este zero iar spatiul exterior este mai sigur pentru oameni, animalute de companie, copii. Deasemenea, gazonul artificial nu trebuie tuns, ceea ce inseamna economie de combustibil si reducerea poluararii aerului. 

mocheta pentru exterior iarba artificiala mona

8 – Flexibilitate

Gazonul artificial – sau iarba artificiala – poate fi instalat pe diverse suprafete care necesita acoperire sau un nou aspect, cum ar fi: direct pe pamant, peste pat de nisip, peste gresie, asfalt, deck, lemn, etc.

mocheta,exterior,

9 – Sigur pentru copii si animale de companie

Gazonul artificial este curat si moale, amortizeaza impactul eventualelor cazaturi, asa ca este perfect pentru joaca copiilor si a animalelor de companie. Cu cat grosimea sa este mai generoasa cu atat suprafata sa va fi mai moale si mai recomandat pentru spatiile de joaca destinate celor mici.

gazon,sintetic,artificial,piscina,

10 – Ideal pentru evenimente outdoor

O amenajare cu gazon sintetic a spatiilor exterioare destinate evenimentelor este o alegere foarte inteleapta, deoarece acesta prezinta rezistenta la trafic intens si nu va fi afectat de numarul mare de persoane care calca pe el. Deasemenea, este sigur pentru pantofii delicati, cu toc, ai doamnelor, asadar se pot organiza evenimente diverse pe un astfel de gazon.

Din aceeasi categorie:
Ultimele 3 comentarii
  • Rodica SANIUTA

    Buna dimineata, as putea avea o oferta de 130 mp. aproximativ inclusiv aplicarea de iarba sintetica mm.35/40 pentru gradina privata cu posibila inspectie. Mulţumesc anticipat.

  • LASCU LUCA

    Buna ziua,am o suprafata de teren de cca 20 mp pe care doresc sa o acopar cu gazon artificial ,locuiesc in nordul capitalei.

  • Dorina

    Bună ziua. As vrea sa acopăr o suprafață de 70 de mp cu gazon artificial dintre care 20 sunt pe o terasa pe care exista o gresie de exterior.Nu va aluneca mai ales iarna la îngheț?Ce îmi recomandați?As vrea sa duc la împlinit acest proiect repede.

Parerea ta este importanta!

Deschide WhatsApp
1
Informatii & comenzi
Buna ziua. Va putem ajuta?