Amenajarea dormitorului cu tapet romantic

Home / IDEI DE AMENAJARE / Amenajarea dormitorului cu tapet romantic

IDEI DE AMENAJARE

ROMANTICA

A DORMITORULUI

Vas-cu-flori-decorare-fereastra-dormitor.-1024x640

TAPET

CU DESIGN FLORAL

Detaliile fac diferenta, asa ca tapetul, perdeaua si covorul, combinate cu gust si putina imaginatie cu obiectele de decor sunt lucrurile care vor cantari greu in amenajarea oricarui spatiu.

Dormitorul este spatiul in care ne relaxam, asa ca, ideal ar fi ca tot ce ne inconjoara aici sa ne inveseleasca sau sa ne calmeze, sa ne ajute in pastrarea unui tonus excelent.

Culorile deschise au rolul de a amplifica luminozitatea spatiului si de a reda energie, iar cele inchise ofera un sentiment placut de intimitate, sunt relaxante si contribuie mult la calitatea somnului. Indiferent ce paleta cromatica alegeti, pentru amplificarea atmosferei romantice, modelele de tapet cu print-uri florale sunt cele mai indicate, mai ales daca sunt completate intr-un mod echilibrat cu decoratiuni clasice (lumanari parfumate asezate cu stil intr-un sfesnic statement, vase cu flori aromate) si puse in valoare de corpuri de iluminat care sa „imprastie” o lumina discreta, calda.

Bineinteles, nu trebuie sa uitam de importanta mochetei intr-un astfel de spatiu! Un model deosebit, cu suprafata matasoasa , care „alinte” talpile la fiecare pas si sa ofere caldura pardoselii ar fi alegerea ideala !

Pentru o amenajare romantica a dormitorului

va recomandam:

Tapet floral, gama MIRTILLA:

(click pe imagini pentru vizualizarea acestei game)

tapet flori, tapet floral, tapet cristiana masi, tapet italia, tapet parato, tapet de calitate, tapet living, tapet bucatarie, magazin tapet, pret tapet

tapet flori, tapet floral, tapet cristiana masi, tapet italia, tapet parato, tapet de calitate, tapet living, tapet bucatarie, magazin tapet, pret tapet

tapet flori, tapet floral, tapet cristiana masi, tapet italia, tapet parato, tapet de calitate, tapet living, tapet bucatarie, magazin tapet, pret tapetTapet  LITTLE FLORALS:

(click pe imagini pentru vizualizarea acestei game)

tapet romantic,tapet cu flori,tapet dormitor,tapet living,tapet trandafiri, tapet lavabil,tapet vinil,tapet grandeco,tapet germani,tapet de calitate, magazin tapet bucuresti,

tapet romantic,tapet cu flori,tapet dormitor,tapet living,tapet trandafiri, tapet lavabil,tapet vinil,tapet grandeco,tapet germani,tapet de calitate, magazin tapet bucuresti,

Tapet cu mesaje romantice FLORENTINE II:

Tapet ieftin, din vinil lavabil, productie Germania, gama FLORENTINE 2.

Tapet ieftin, din vinil lavabil, productie Germania, gama FLORENTINE 2.___________________________

SPOR LA AMENAJAT!

 

Decoratiune-fereastra-vas-cu-flori-de-camp.-1024x683

Din aceeasi categorie:
Ultimele 3 comentarii
 • Alina

  Interesant

 • Paula

  Daca ne raportam la un hotel, amenajarea dormitorului intr-un mod inovativ iti permite sa practici preturi mai mari decat presupune piata. Bineinteles, fara exagerari.

  Superiorii mei imi spuneau ca „mocheta este prima care atrage atentia unui client pretentios, mai ales la receptie”. Am fost atenta apoi cand am mers eu in vacante si sincer… mai degraba ma interseaza tapetul

  Bine, mie mi se pare importanta si cea din dormitor pentru ca nu toate hotelurile ofera acei papucei de unica folosinta, iar sa stai incaltat nu este igienic, sosetele daca se murdaresc de pe mocheta iar nu este bine… asa ca e la fel de importanta. Ca sa nu mai vorbesc de importanta la nivelul esteticii.

  Insa raman la parerea mea, tapetul este cel mai important din dormitor, fie daca este vorba despre propriul apartament sau despre un hotel.

 • Marius

  Imi plac foarte mult aceste modele de tapet floral, aduc o atmosfera fresh, relaxanta, placuta. Imi plac mult tapetele deschise la culoare, fac spatiul mult mai luminos.

Parerea ta este importanta!