Cat de important este un designer de interior in amenajarile interioare?

Home / SFATURI UTILE, IDEI DE AMENAJARE / Cat de important este un designer de interior in amenajarile interioare?

Cat de important este un designer de interior?

Fiecare persoana isi doreste o casa a sa proprie, dar nu toata lumea considera ca  designul interior al acesteia este foarte important. Exista oameni care doresc isi doresc un spatiu colorat, viu si acest lucru este posibil doar cu ajutorul unui designer de interior. Numai acesta poate crea un interior remarcabil, deoarece studiile de specialitate, experienta si cunostintele tehnice ii ofera abilitatile profesionale de a transforma un spatiu in ceva util, confortabil si placut.

Un designer de interior calificat este expert in compartimentari eficiente – acolo unde este cazul – in imbunatatirea eficientei si functionalitatii spatiului, in imbunatatirea efectului de iluminare, a efectelor culorilor, texturilor, modelelor, etc. Deasemenea, poate crea design-ul pieselor de mobila pe comanda, in functie de dorinte, necesitati si spatiul alocat.

 

Mai exact, un designer de interior poate transforma viata oamenilor prin imbuntatirea calitatii acesteia, datorita confortului creat in interiorul casei. Prin urmare, designul interior este mult mai important decat pare.

 

Deoarece nu toata lumea detine abilitati de a proiecta un interior stilat, angajarea unui designer de interior este o alegere inteleapta, deoarece acesta este calificat pentru a imbogati utilitatea si calitatea spatiului interior.

Exista motive demne de a angaja un designer de interior nu numai in timp ce construiti o casa noua, ci si în timpul unei renovari, deoarece veti avea siguranta faptului ca acesta va  scoate in evidenta aspectul exact si designul pe care il doriti, ceea ce va poate transforma in proprietari mandri 🙂

 

 

Un designer de interior va intelege  nevoile proprietarului si ii va transforma visul in realitate, iar o casa  bine amenajata in interior va avea un pret de vanzare mult mai ridicat, acesta fiind un mare avantaj.

Esti in cautarea unui designer de interior calificat?

Iti recomandam Cosy Cactus Studio – designer: Stefania Petre

Stefania detine studii de specialitate si este o persoana foarte pasionata de munca sa. Iti va acorda atentie si asistenta pe toata durata proiectului tau si este unul dintre foarte putinii designeri din Romania care iti poate pune la dispozitie un showroom in care sunt prezentate finisajele de calitate de care ai nevoie.

Din aceeasi categorie:
Ultimele 2 comentarii
  • Mihai

    Intr-adevar, un designer de interior este foarte important! Noi am amenajat singuri si a iesit o varza..:(

  • Adelina

    Daca esti pretentios si iti doresti ceva deosebit, un designer de interior este f important! Daca nu te intereseaza cum iti iese amenajarea..nu mai conteaza :)))

Parerea ta este importanta!

Deschide WhatsApp
1
Info & comenzi
Buna ziua. Va putem ajuta?