Cum alegem mobila de bucatarie?

Home / SFATURI UTILE, IDEI DE AMENAJARE / Cum alegem mobila de bucatarie?

Cum alegem mobila de bucatarie?

Mobila de bucatarie 

este printre cele mai folosite piese din casa, mai ales daca in familie se obisnuieste gatitul frecvent, de aceea se recomanda acordarea unei atentii deosebite in selectarea acesteia.

Mobila de bucatarie trebuie sa fie practica, usor de folosit, sa aiba un design placut, creat in concordanta cu restul spatiului si sa fie construita din materiale si accesorii cat mai rezistente.

 

 

mobila pentru bucatarie custom

Materialele usuale pentru mobila pentru bucatarie sunt: PAL, MDF infoliat sau MDF vopsit, cea din urma varianta fiind si cea mai avantajoasa deoarece ofera o rezistenta mult mai ridicata la umiditate, vopseaua aplicata functionand ca un sigilant al materialului.

Desi au un cost mai ridicat, fronturile din MDF vopsit reprezinta o alegere mult mai avantajoasa si din punct de vedere estetic, deoarece permite selectarea a numeroase variante de culoare iar finisajul poate fi lucios sau mat.

Si alegerea accesoriilor reprezinta un factor foarte important, calitatea acestora contribuind la durata de viata a mobilierului. Balamalele de calitate, amortizoarele, cosurile Joly, accesoriile de compartimentare a sertarelor, toate ofera o buna functionalitate si usurinta in utilizare.

mobila bucatarie pe comandaCosturile unui mobilier pentru bucatarie intodeauna vor varia in functie de dimensiuni, compartimentare, tip de materiale, finisaj si accesorii asadar, pentru stabilirea unui buget este recomandat sa solicitati o oferta de pret, functie de dorintele si nevoile Dvs.

Apelati la un designer pentru a va crea propuneri, deoarece vizualizarea in 3D a mobilierului inainte ca acesta sa fie dat in lucru va fereste de surprize neplacute ulterioare.

Cauti o mobila de bucatarie de calitate?

Contacteaza-ne!

Oferim design gratuit!

Din aceeasi categorie:

Parerea ta este importanta!

Deschide WhatsApp
1
Informatii & comenzi
Buna ziua. Va putem ajuta?