Despre amenajarea cu gresie hexagonala

Home / SFATURI UTILE, IDEI DE AMENAJARE / Despre amenajarea cu gresie hexagonala

ESTE O IDEE BUNA UTILIZAREA PLACILOR DE GRESIE HEXAGONALA IN AMENAJARE?

Te gandesti sa instalezi placi de gresie hexagonala in casa ta? Desi aceasta este o optiune frumoasa si la moda in acest moment, multi proprietari de case si investitori in proprietati inca au reticente fata de ea, deoarece cred ca ar putea iesi curand din trend si aleg sa opteze pentru placile ceramice traditionale, patrate sau dreptunghiulare.
Insa parerea designer-ilor de interior este ca formele geometrice simple, in culori clasice sunt atemporale. Placile hexagonale sunt absolut superbe si versatile, asa ca daca iti place acest aspect, nu ai de ce sa te temi!

SUNT ATAT DE MULTE MOTIVE SA IUBESTI GRESIA TIP HEXAGON!

Nu numai ca arata senzational si contribuie in mod eficient la aspectul design-ului interior, dar – in ciuda aspectului delicat – placile de gresie hexagonala portelanate sunt si foarte rezistente. Formele cu sase margini ofera renovatorilor si constructorilor o mulțime de optiuni, deoarece vin intr-o gama larga de culori, finisaje, materiale si dimensiuni si, in plus, placile hexagonale sunt potrivite pentru orice stil pe care il poti avea in minte, indiferent cat de indraznet sau subtil ar fi acesta.

Placile ceramice hexagonale de culoare alba sau crem, combinate cu linii de rost de dilatare chituit in nuante deschise vor crea un aspect fin, clasic si delicat, in timp ce aceleasi nuante combinate cu un chit de rosturi in nuante mai inchise vor ajuta la obtinerea unui aspect vintage.

Placile ceramice hexagonale pot fi folosite atat pe pardoseli, ca atare sau combinate cu alte forme de placare cat si pe pereti in baie sau la bucatarie.

Orice varianta ati alege, puteti avea siguranta ca nu puteti da gres in amenajarea cu placi ceramice hexagonale.

Te invitam sa alegi din gamele noastre de gresie hexagonala de mai jos.

____________________

SPOR LA AMENAJAT! 🙂

Deschide WhatsApp
1
Info & comenzi
Buna ziua. Va putem ajuta?