Despre mocheta ecologica SEDNA

Home / SFATURI UTILE, IDEI DE AMENAJARE / Despre mocheta ecologica SEDNA

 Healthy Seas  este o asociatie ecologica care efectueaza scufundări pentru recuperarea plaselor de pescuit  abandonate pe fundul marilor si oceanelor, considerate a fi un real pericol pentru vietuitoarele marine care risca sa ramana prinse in acestea si, in cele din urma, sa isi piarda viata.

Conform unui studiu recent, s-a descoperit ca aproximativ 100.000 de fiinte marine mor pe an, prinse in aceste plase sau in diverse alte deseuri.

Healthy Seas a devenit celebra prin campaniile sale de sensibilizare a publicului in ceea ce priveste protejarea vietii marine de diverse deseuri care afecteaza viata subacvatica.

” La AW, aspiram să fim lideri în domeniul covoarelor rezidențiale. Cu Sedna®, suntem primii care lansează o colecție de mocheta din fire super moi ECONYL®, realizate din deșeuri regenerate. Ne propunem să dezvoltăm produse inovatoare și să creștem gradul de conștientizare în același timp: plasele de pescuit abandonate care amenință viața mării pot fi transformate în covoare durabile, de înaltă calitate. Pentru că dorim să ne aducem contribuția la salvarea vieții marine încă un pas mai departe, am decis să devenim partener al Healthy Seas.”

~ Erik Deporte, CEO al Associated Weavers

AW CARPETS, producator belgian de mochete de inalta calitate, a devenit partener al asociatiei  Healthy Seas  reusind sa creeze o poliamida speciala denumita ECONYL® , obtinuta din deseurile marine colectate, care se regaseste in compozitia colectiilor de mocheta ecologica SEDNA.

ECONYL® ofera mochetelor moliciune si rezistenta ridicata la trafic, acestea fiind foarte usor de intretinut.

Colectii de mocheta ecologica SEDNA:

Cu totii putem salva mii de vieti!

Fiecare achizitie a unei mochete  ecologice SEDNA inseamna un aport la salvarea a mii de vieti marine!

Povestea SEDNA:

Din aceeasi categorie:

Parerea ta este importanta!

Deschide WhatsApp
1
Informatii & comenzi
Buna ziua. Va putem ajuta?