Dressing de colt pe comanda

Home / MOBILA PE COMANDA / DRESSING / Dressing de colt pe comanda

Dressing de colt pe comanda

      Un dressing de colt realizat pe comanda ofera avantajul de a putea fi inserat in orice tip de spatiu, in functie de dimensiunea acestuia si necesitatile beneficiarului. Deasemenea, un dressing de colt ofera posibilitatea optimizarii intr-un mod eficient, oferind spatiu generos de depozitare si functionalitate.        Alegerea modelului si culorilor in functie de tipul de amenajare a camerei respective precum si compartimentarea custom sunt alte avantaje pe care le ofera o mobila realizata pe comanda.

Realizam dressing-uri de colt (si nu numai) pe comanda din PAL si MDF, si oferim:

 • masuratori;
 • transport si montaj gratuit (Bucuresti si Ilfov);
 • consultanta de specialitate in alegerea materialelor si accesoriilor;
 • 5 ani garantie;
 • service post – garantie;

Asteptam solicitarile Dvs prin formularul de mai jos, pe adresa de e-mail: contact@bliss-art.ro sau pe WhatsApp la nr. 07551 254 77 (07551BLISS).

___________________________________________________________

PROCEDURA DE COMANDA:

Comanda de mobilier se poate face in 3 pasi simpli:

PAS 1:

 • Ne puteti transmite pe e-mail (contact@bliss-art.ro) sau WhatsApp (0755125477) o schita a mobilierului dorit sau o poza din care v-ati inspirat, impreuna cu dimensiunile acestuia (lungime x inaltime) si materialul selectat (PAL, MDF infoliat, MDF vopsit), impreuna cu alte detalii, daca este cazul. Toate aceste informatii sunt transmise la atelier de unde se va emite o oferta basic, informativa.

PAS 2:

 • Daca oferta informativa este in regula pentru Dvs, urmatorul pas este programarea pentru masuratori la locatie. O echipa se va deplasa la Dvs unde va efectua masuratorile exacte  si va va prezenta mostre de materiale si finisaje. Impreuna cu echipa veti stabili toate detaliile finale ale mobilierului: dispunere, compartimentare, tip accesorii, etc. In urma acestei intalniri se va reveni peste oferta basic, initiala si vi se va emite oferta finala de pret. Important: masuratorile se pot efectua doar daca spatiul alocat este la gata, adica este finisat complet (gresie, faianta, parchet, etc montate).

PAS 3:

 • Dupa achitarea avansului, mobilierul se da in lucru, urmand ca transportul si montajul sa se efectueze in termenul transmis si conform ofertei.

Optional:

La PAS 3 se poate opta pentru o simulare 3D executata de catre colegii de la atelier, numai dupa ce s-a incasat avansul mobilierului.

Va prezentam, mai jos, o selectie de modele de dressing-uri de colt, pentru inspiratie (sursa foto: Pinterest). Imaginile au doar rol informativ!

 • Cu ce te putem ajuta?

  Parerea ta este importanta!

  Deschide WhatsApp
  1
  Info & comenzi
  Buna ziua. Va putem ajuta?