Mobila pentru hol pe comanda

Home / MOBILA PE COMANDA / HOL / Mobila pentru hol pe comanda

Mobila pentru hol

pe comanda

Tara de productie: ROMANIA

Intrarea in casa este incaperea de impact, cea pe care vizitatorii o vad pentru prima data. Asadar, mobila pentru hol trebuie sa fie impresionanta prin aspect dar, mai ales, practica. O mobila pentru hol realizata pe comanda, cat mai compacta si neincarcata va crea intotdeauna o impresie buna din prima clipa., mai ales daca este pusa in valoare prin lumini ambientale cum ar fi spoturi sau banda LED incastrate sau prin accesorii stilate cum ar fi riflajul decorativ, care acum este in mare voga.

Fie ca optati pentru un dreessing pentru hol sau pentru un cuier cu dulap pentru haine, acestea trebuie sa arate superb, sa aiba o viata indelungata, sa fie usor de folosit si sa ocupe cat mai putin spatiu. Deasemenea, este foarte important ca mobila pentru hol sa nu „blocheze” vizual intrarea in casa, ci, dimpotriva, sa se „piarda” cat mai mult in peisaj.

 

Realizam mobila pentru hol pe comanda, dupa nevoile si dorintele fiecarui client in parte.

Servicii:

 • design gratuit (se achita o taxa in valoare de 200 euro, cu titlu de garantie, care este scazuta, ulterior, din valoarea comenzii);
 • schite tehnice, compartimentare;
 • masuratori la locatie (Bucuresti si Ilfov);
 • transport si montaj gratuit (Bucuresti si Ilfov);
 • garantie 5 ani;
 • termen de executie: 6 – 8 saptamani;
 • materiale: MDF vopsit cu sau fara frezaj, MDF infoliat, PAL;
 • accesorii de calitate;

Oferta de pret a mobilierului se transmite in urma masuratorilor, functie de finisajele si accesoriile selectate.

______________________________

Va prezentam, mai jos, o selectie de modele de mobila pentru hol, pentru inspiratie (sursa foto: Pinterest):

PROCEDURA DE COMANDA:

Comanda de mobilier se poate face in 3 pasi simpli:

 • PAS 1:

Ne puteti transmite pe e-mail (contact@bliss-art.ro) sau WhatsApp (0755125477) o schita a mobilierului dorit sau o poza din care v-ati inspirat, impreuna cu dimensiunile acestuia (lungime x inaltime) si materialul selectat (PAL, MDF infoliat, MDF vopsit), impreuna cu alte detalii, daca este cazul. Toate aceste informatii sunt transmise la atelier de unde se va emite o oferta basic, informativa.

 • PAS 2:

Daca oferta informativa este in regula pentru Dvs, urmatorul pas este programarea pentru masuratori la locatie. O echipa se va deplasa la Dvs unde va efectua masuratorile exacte  si va va prezenta mostre de materiale si finisaje. Impreuna cu echipa veti stabili toate detaliile finale ale mobilierului: dispunere, compartimentare, tip accesorii, etc. In urma acestei intalniri se va reveni peste oferta basic, initiala si vi se va emite oferta finala de pret. Important: masuratorile se pot efectua doar daca spatiul alocat este la gata, adica este finisat complet (gresie, faianta, parchet, etc montate).

 • PAS 3:

Dupa achitarea avansului, mobilierul se da in lucru, urmand ca transportul si montajul sa se efectueze in termenul transmis si conform ofertei.

Optional:

La PAS 1 se poate adauga design-ul gratuit, cer va fi efectuat de catre designer-ul nostru, inainte de emiterea ofertei. Pentru acest serviciu, se achita o taxa in valoare de 200 euro (in lei, la cursul zilei), cu titlu de garantie, suma care va fi scazuta din valoarea comenzii finale.

La PAS 3 se poate opta pentru o simulare 3D executata de catre colegii de la atelier, numai dupa ce s-a incasat avansul mobilierului.

Din aceeasi categorie:

Parerea ta este importanta!

Deschide WhatsApp
1
Info & comenzi
Buna ziua. Va putem ajuta?